توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند

ترامپ نشست محرمانه با طالبان را لغو کرد

ترامپ نشست محرمانه با طالبان را لغو کرد رئیس جمهور آمریکا با اشاره به حملات اخیر طالبان در کابل گفت که این گروه نمی‌تواند بر روی آتش‌بس در طی مذاکرات صلح توافق کند بنابراین آنها قدرت مذاکره برای رسیدن به توافق را نیز ندارند و مذاکرت لغو می‌شود.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۹ - ۱۷ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 08
کد خبر: ۲۱۷۰۹

به گزارش راهبرد معاصر، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در توئیتی نوشت که وی قرار بود روز یکشنبه بطور جداگانه و مخفیانه با رهبران طالبان و «اشرف غنی» رئیس جمهور افغانستان در «کمپ دیوید» دیدار کند اما به دلیل حمله طالبان در کابل که منجر به کشته شدن 12 نفر از جمله یک نظامی آمریکایی شد مذاکرات با این گروه را لغو می‌کند.

 

ترامپ در این توئیت نوشت: متاسفانه آن‌ها برای اعمال فشار کاذب مسئولیت حمله‌ای در کابل را به عهده گرفتند که در آن یکی از سربازان ما و 11 نفر دیگر کشته شدند.

 

وی افزود که طالبان این اقدام را با هدف تقویت موضع خود بر سر میز مذاکره و قدرت چانه‌زنی انجام دادند اما این شرایط را برای آن‌ها بدتر کرده است.

 

رئیس جمهور آمریکا تصریح کرد که اگر طالبان نمی‌تواند بر روی آتش‌بس در جریان مذاکرات بسیار مهم صلح توافق کند بنابراین آن‌ها قدرت مذاکره برای رسیدن به یک توافق بامعنی را نیز ندارند.

 

این در حالی است که «زلمی خلیلزاد» نماینده ویژه آمریکا در امور صلح افغانستان اخیراً اعلام کرده بود که با طالبان به اصول توافق دست پیدا کرده است و پس از بازنگری و امضای توافقنامه توسط ترامپ 5400 نفر از نیروهای آمریکایی در یک بازه زمانی 145 روزه افغانستان را ترک خواهند کرد.

 

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار